Αποκαλύψεις για τα «μαύρα ταμεία» του ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί ανησυχούν Τσίπρας και Παππάς

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την τροπή που έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τα μαύρα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως μεταδίδει το fimotro.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει θορυβηθεί με τις αποκαλύψεις και δεν έχει κρύψει τον προβληματισμό του για την τροπή που θα πάρει η υπόθεση εάν και εφόσον παρέμβει η Δικαιοσύνη και ο οικονομικός εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Παππάς δεν έκρυψε τυχαία την ενόχλησή του από τις συνεχείς αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη γύρω από τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το το ζήτησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του Αλέκου Φλαμπουράρη με τον οποίο συνδέονται στενά οι δυο πολιτικοί άνδρες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο τομεάρχης οικονομικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως το θέμα αυτό πρέπει «να κλείσει», δείγμα της ενόχλησής του από την σχετική εμμονή του Στ. Κασσελάκη να αναφέρεται στο ζήτημα.

«Πρέπει να υπάρξει μία ηγετική πρωτοβουλία που να κλείνει αυτό το θέμα (σ.σ.: περί των οικονομικών του κόμματος)», καθώς εκτός των άλλων «αποτελεί στρέβλωση στην πολιτική συζήτηση, όταν είναι γνωστή η πολιτεία και το παρελθόν άλλων κομμάτων να συζητάμε αυτά τα θέματα με επίκεντρο τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Συμπερασματικά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τον Αλέξη Τσίπρα. Εάν η υπόθεση με τα μαύρα ταμεία απασχολήσει σοβαρά τον οικονομικό εισαγγελέα ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αναγκασμένος να αποκαλύψει όλα τα στοιχεία που παρέλαβε και σχετίζονται με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μπλέξει άσχημα ο Αλέξης Τσίπρας και θα κληθεί να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις. Θα υπάρξουν εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ