Αποκαλύψεις για τα αίσχη Αυγενάκη: Ούρλιαζε στους αστυνομικούς λέγοντας «έχω ασυλία»

Τα αίσχη Αυγενάκη, που έκανε τον… μάγκα σε 22χρονο υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο Ελ. Βενιζέλος, δεν σταματάνε μόνο στην άθλια επίθεση. Έχουν και συνέχεια αφού ο ψευτόμαγκας έβαλε μπροστά την ασυλία του, όταν έφτασαν αστυνομικοί του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά της Αστυνομίας, ο πρώην υπουργός και διαγραφείς πλέον από τη Νέα Δημοκρατία (που έχει τόσο θράσος ώστε να κρατάει την βουλευτική του καρέκλα) επικαλέστηκε την… βουλευτική του ασυλία.

Φέρεται να είπε «έχω ασυλία», όταν έφτασε αστυνομικός στο σημείο του περιστατικού, ο οποίος κλήθηκε από τον 22χρονο υπάλληλο, ενώ την ώρα του επεισοδίου ήταν παρόντες και δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Στην επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο που έγινε στις 10.15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ επιβάτη και υπαλλήλων εταιρείας σε πύλη αναχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος».

Όταν έφθασε στο σημείο ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία»! Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και το 22χρονο θύμα της επίθεσης ενημέρωσε για όσα είχαν προηγηθεί με τον βουλευτή.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον υπάλληλο ότι έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, με εκείνον να επιφυλάσσεται του δικαιώματός του.

Βεβαίως εάν δεν δημοσιοποιούνταν το επίμαχο βίντεο με τα… κατορθώματα Αυγενάκη, ούτε επρόκειτο να τον στείλουν σπίτι του, ούτε φυσικά να ζητήσει έστω και την δήθεν συγνώμη και όλα θα κυλούσαν σαν να μη συνέβη τίποτα…

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...