Αποκαλύψεις από τον Ευάγγελο Αντώναρο για όσα παράξενα κάνει στο παρασκήνιο ο Μητσοτάκης 48 ώρες μετά την συντριβή στις ευρωεκλόγές (pic)

Σε παρέμβασή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρει τα ακόλουθα:

Παράξενες, ανορθολογικές και φοβικές κινήσεις Μητσοτάκη 48 ώρες μετά την ηχηρή εκλογική σφαλιάρα. () Βλέπει και συμβουλευεται υπουργούς – Χατζηδακη (πιστός υπηρλετης), Σκερτσο και Γεραπετρίτη ( χωρίς δικη τους πολιτική υπόσταση), Αδωνι και Βορίδη (εκφραστλες της ακροδεξιάς). Οχι όμως τον Υπουργό Άμυνας Δενδια αν και βρλισκεται στην Αθηνα (φεύγει αύριο για Βρυξελες) () Εκπαραθυρώνει τον Βαγγέλη Μειμαράκη ως επικεφαλής της ευρώ ομάδας της ΝΔ αν και είναι πρώην προεδρ8ς του κόμματος — και τον μειωνει. () Δεν επιχείρησε μέχρι στιγμής να επικοινωνήσει καν με τους πρώην πρωθυπουργους και προεδρους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρα. Προφανώς θέλει να ανοίξει τον λάκκο του μονος του. Βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι ήδη χωμένος μέχρι τον λαιμό. Απλά με περισσή αυταρέσκεια δεν το συνειδητοποιεί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...