Αποκάλυψη-βόμβα: Με συνοπτικές διαδικασίες σταμάτησαν τον πλειστηριασμό ακινήτου του Ψαριανού – Με παρέμβαση Μητσοτάκη;

Με συνοπτικές διαδικασίες και σε χρόνο ρεκόρ διεκόπη η διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου του Γρηγόρη Ψαριανού. Κατόπιν… επαφών με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η εταιρεία do value δεν έβγαλε στο σφυρί την ιδιοκτησία του πρώην βουλευτή και μετακλητού του Μαξίμου, όπως αποκαλύπτει το newsbreak.gr.

Ο κακοπληρωτής και πολέμιος των συγγενών στα Τέμπη είχε αγοράσει αίθουσα 100 περίπου τ.μ. επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ωστόσο, δεν πλήρωνε το δάνειο. Το fund αρχικά θα την πλειστηρίαζε έναντι 153.000 ευρώ. Το ακίνητο είχε προσημείωση υποθήκης για ποσό 530.400 ελβετικών φράγκων.

Μετά τις απαραίτητες… ζυμώσεις με το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο, η συμβολαιογράφος ενημερώθηκε από την do value να ακυρώσει τον πλειστηριασμό, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την 26η Φεβρουαρίου.

Τυχαίο;

Η απάντηση της εταιρείας ήταν ότι σταμάτησε την διαδικασία γιατί περιμένει να αλλάξει(!) τον νόμο για το ελβετικό φράγκο ο υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου