Απίστευτο: Μετά από στιχουργός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αρθρογράφος σε αθλητική εφημερίδα

Τα ένθετα έχουν μειωθεί αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί από τον αθλητικό Τύπο παρά την περίοδο χαμηλών κυκλοφοριακών επιδόσεων που διανύει. Υπάρχουν κατά καιρούς, έστω και μεμονωμένα. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερνς Λιγκ έδωσε την ευκαιρία σε μια από τις αθλητικές εφημερίδες, την Sportday, να κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη, ανήμερα του αγώνα με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με περιοδικό 32 σελίδων –όσες είναι, λένε από την εφημερίδα, και οι μεταλλικές ράβδοι στο τρόπαιο που θα απονεμηθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Στην ύλη του περιοδικού (που προσφέρεται χωρίς προσαύξηση στην τιμή της εφημερίδας) υπάρχουν θέματα που έχουν σχέση με την ευρωπαϊκή πορεία τού Ολυμπιακού, συνεντεύξεις εν ενεργεία στελεχών και παλαιμάχων, ένα θέμα για τη «βιολετί Κυρία», τη Φιορεντίνα, και γενικά ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει τους αναγνώστες για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Αλλά το θέμα που δημοσιογραφικά ξεχωρίζει είναι το εντιτόριαλ γραμμένο δια χειρός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το περιοδικό έχει γενικό τίτλο «Ένα όνειρο, ένας θρύλος, μια κούπα» και αναμένεται να ανεβάσει αισθητά την κυκλοφορία της Sportday σε μια περίοδο που τα αθλητικά γεγονότα, με τις επιτυχίες ομάδων, δίνουν φύλλα στις αθλητικές εφημερίδες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ