Ανατροπή: Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Νέα ανατροπή στον καιρό τις επόμενες ημέρες… Αφού η Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει με καλοκαιρινές θερμοκρασίες!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, από αύριο Πέμπτη υποχωρεί σταδιακά το κρύο από τη Φινλανδία, και έρχεται «επίμονη ζέστη» από την Αλγερία.

Ειδικότερα, η θερμοκρασία θα επανέλθει το Σαββατοκύριακο σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να σημειώσει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας γράφει: “Μετά το επίμονο κρύο από τη Φινλανδία έρχεται επίμονη ζέστη από την Αλγερία…
Σε αποδρομή βρίσκεται το ψυχρό κύμα που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τη χώρα μας με ισχυρό παγετό στα ορεινά και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Από αύριο σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.Επίσης τα όποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες θα είναι ασθενή και περιορισμένα.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τα νέα για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ευχάριστα!Συγκεκριμένα από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά ( αυτή τη φορά) θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.Βροχές δεν προβλέπονται.
Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν τους 25-26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σε συνδυασμό με το πεδίο των ανέμων (καταβάτες) δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου!”

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα