Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: Οι αποκαλύψεις του CNN για τα 3 όπλα

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, με το CNN να μεταδίδει πως, σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση, υπάρχει περίπτωση να ακούστηκαν πυροβολισμοί από τρία διαφορετικά όπλα, όχι μόνο από αυτό που κρατούσε ο δράστης.

Όπως αποκαλύπτει το CNN, από το πρώτο όπλο ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί, από το δεύτερο όπλο ακούστηκαν πέντε συνεχείς πυροβολισμοί και από το τρίτο όπλο ακούστηκε μια «τελική ακουστική ώθηση».

Ανάλυση ηχητικού ντοκουμέντου επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ένοπλος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 110 – 119 μέτρων από το βήμα όπου βρίσκονταν ο Τραμπ, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα ιατροδικαστικής Robert Maher, που επικαλείται το CNN.

Μένει να διευκρινιστεί ποια είναι τα άλλα δύο όπλα. Το ένα φέρεται να είναι πάντως του δράστη.

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Την ίδια ώρα, αρμόδιες πηγές αναφέρουν στο ABC News ότι το FBI έχει αυτή τη στιγμή στην κατοχή του τρία πυροβόλα όπλα από τους πυροβολισμούς του Σαββάτου. Ένα ανήκει στον δράστη, ένα ανήκει στον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο και ένα που ανήκει σε βοηθό σερίφη της κομητείας Μπάτλερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αμερικανικού δικτύου.

Έρευνα για συνεργούς στην απόπειρα κατά Τραμπ

Για την ώρα πάντως, το βασικό σενάριο παραμένει πως ο δράστης της απόπειρας κατά του Τραμπ ήταν ένας μοναχικός λύκος, ωστόσο είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για να εξακριβωθεί το αν υπήρξαν συνεργοί, ενώ άγνωστο είναι ακόμα το κίνητρο του 20χρονου ο οποίος «εξουδετερώθηκε» από την Μυστική Υπηρεσία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ