Ανατροπή με Μητσοτάκη και αγρότες – Τι είπε ο Βορίδης

Παρά την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των αγροτών την προσεχή Δευτέρα, σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Μάκης Βορίδης πηγαίνει τη συνάντηση λίγο πέρα, καθώς όπως είπε «η συνάντηση θα γίνει αλλά όχι τη Δευτέρα».

Μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ, ο κ. Βορίδης είπε πως «Από από πλευράς κυβέρνησης θέλουμε να ωριμάσουν αυτά που σκεφτόμαστε για την συνάντηση και το τι θέλουμε να συζητήσουμε με τους αγρότες».

Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε ότι ορισμένα από τα αιτήματα των αγροτών «δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και το γνωρίζουν και οι ίδιοι όπως οι αποζημιώσεις στο 100%». Όπως συμπλήρωσε, υπάρχουν αιτήματα θεσμικά και πολιτικά όπου υπάρχει συναντίληψη αλλά μένει να εξειδικευτούν όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις και η επαναδιαπράγματευση της ΚΑΠ».

Σημειώνεται πως το κρίσιμο ραντεβού, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, δεν θα γίνει τη Δευτέρα καθώς ο πρωθυπουργός έχει μια ειλημμένη υποχρέωση στο Βελιγράδι, με πιθανότερη ημέρα της συνάντησης την Τρίτη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ