Ανατροπή μετά από όσα εξομολογήθηκε – Αλλάζει τα σχέδιά του για το φθινόπωρο ο Στέφανος Κασσελάκης

Γύρω στα μέσα Ιουλίου ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε στους πιο στενούς του συνεργάτες τη σκέψη του να μην πραγματοποιήσει ομιλία στη ΔΕΘ λόγω κόστους.

Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να μην ανέβει καθόλου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Δεν τέθηκε καν θέμα να μην γίνει η συνέντευξη τύπου. Αυτό που ήταν υπό εξέταση ήταν η ομιλία του Σαββάτου.

Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κυμπιζή στο documentonews.gr, φαίνεται πως τα όποια οικονομικά εμπόδια είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστούν και ο Στέφανος Κασσελάκης να πραγματοποιήσει κανονικά την ομιλία του. Άλλωστε, αυτή ήταν εξ αρχής και η γνώμη αρκετών συνεργατών του, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας και των προτεραιοτήτων του κόμματος, 20 περίπου μέρες πριν το Καταστατικό Συνέδριο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα δώσει έμφαση στα ζητήματα της Στέγης, των τραπεζών και του ιδιωτικού χρέους, των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της Υγείας και της Εργασίας. Για τον λόγο αυτό, έχουν συγκροτηθεί ομάδες εργασίας από την Πολιτική Γραμματεία, οι οποίες συνεδριάζουν, ώστε να παρουσιάσουν προτάσεις για τα συγκεκριμένα θέματα.

Την επόμενη μέρα, στις 15 Σεπτέμβρη θα γίνει κανονικά η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ