Ανατροπές και αλλαγές στον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου – Ντόμινο εξελίξεων με τα πρόσωπα και νέες ισορροπίες

Ψυχαγωγικό δίδυμο χωρίς πάνελ και μεσημεριανή πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο – Πώς επηρεάζονται οι εκπομπές Ρέβη και Τσουρού


Σε προχωρημένη φάση φαίνεται να βρίσκεται το project του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση νέας μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής το Σαββατοκύριακο, με τον Δημήτρη Πανόπουλο και τη Μάρτζυ Λαζάρου στο τιμόνι. Αν και οι υπογραφές δεν έχουν ακόμα «πέσει», οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι το τηλεοπτικό δίδυμο έχει εισέλθει σε τροχιά επίσημης ανακοίνωσης.

Η εκπομπή θα προβάλλεται μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και θα χαρακτηρίζεται από light περιεχόμενο χωρίς πάνελ, εστιάζοντας κυρίως σε ψυχαγωγικά και lifestyle θέματα με περιορισμένη παρουσία ενημερωτικών στοιχείων.


“Καραμπόλες” στο πρόγραμμα: Πώς επηρεάζονται Ρέβη και Τσουρός

Η τοποθέτηση της νέας εκπομπής στο μεσημεριανό slot φέρνει δομικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, επηρεάζεται η εκπομπή “Όπου υπάρχει Ελλάδα” με την Ευλαμπία Ρέβη και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος επίσης ετοιμάζει νέο project για την επόμενη σεζόν.

Τα δύο σενάρια που είχαν εξεταστεί για την εκπομπή της Ρέβη – είτε μετακίνηση το Σαββατοκύριακο, είτε καθημερινή προβολή πριν το δελτίο – τελικά δεν υλοποιούνται. Αντ’ αυτού, η εκπομπή παραμένει στη θέση της, αλλά με μειωμένη διάρκεια: θα προβάλλεται μετά τις ειδήσεις του ΣΚΑΪ και έως τις 15:30.


Κόβεται η διάρκεια και στην εκπομπή του Τσουρού

Η νέα ισορροπία στο πρόγραμμα σημαίνει επίσης ότι η εκπομπή του Κώστα Τσουρού θα διαρκεί πλέον 2,5 ώρες αντί για 3, ώστε να προσαρμοστεί στον διαθέσιμο χρόνο. Η εκπομπή του θα παραμείνει ψυχαγωγική με έμφαση σε lifestyle και κοινωνικά θέματα, ενώ συνεχίζονται οι προσθήκες στο team.

Στο πλευρό του παραμένει η Ναταλία Αργυράκη, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις και με την Τζώρτζια Γεωργίου. Παράλληλα, αναζητείται ακόμη ένας άνδρας συνεργάτης για την ολοκλήρωση της ομάδας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;