Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών: «Βοήθεια, βοήθησέ με…» (aud)

Ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023. Από την απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική επικοινωνία ενός από τους επιβαίνοντες στην μοιραία αμαξοστοιχία με το 112 αποκαλύπτονται οι τραγικές στιγμές που έζησαν οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της zougla.gr, ο καλών δίνει στην τηλεφωνήτρια μέσω αυτοματοποιημένου μηνύματος τις συντεταγμένες του σημείου ενώ από μέσα ακούγονται σπαραχτικές φωνές που καλούν σε βοήθεια.

Η τηλεφωνήτρια του 112 επικοινωνεί στην συνέχεια με την Πυροσβεστική Θεσσαλίας και το ΕΚΑΒ Λάρισας ενημερώνοντας αμφότερες ότι ειδοποιήθηκε για σοβαρό τροχαίο και αναφέρει ότι ακούγονται εκκλήσεις για βοήθεια.

H τηλεφωνήτρια του 112 ενημερώνει μετά την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ Λάρισας για το ακριβές σημείο της τραγωδίας. Ακολουθεί συννενόηση για να βρουν το στίγμα και να προσεγγίσουν το συντομότερο δυνατόν. Από το 112 γίνεται αντίστοιχη ενημέρωση προς την ΕΛ.ΑΣ.

Έπεται η συνομιλία της τηλεφωνήτριας του 112 με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ Λάρισας, τον οποίο κατατοπίζει για το στίγμα και τα λοιπά στοιχεία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ