Ανακριτική παραγγελία για τα πτυχία των τεχνικών συμβούλων στην υπόθεση Τεμπών

Εντολή προς τους τεχνικούς συμβούλους των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη να καταθέσουν τα τυπικά τους προσόντα έδωσε ο εφέτης ανακριτής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζητείται η υποβολή τίτλων σπουδών, ενδεχόμενων μεταπτυχιακών ή διδακτορικών, καθώς και σχετικές βεβαιώσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος και ιδιότητα μέλους σε επαγγελματικά σωματεία.

Επιπλέον, απαιτείται έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων.

Η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ανακριτικής διαδικασίας που αφορά τη διερεύνηση των αιτιών της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ