Ανάρτηση-μαχαιριά για τον Βασίλη Μπισμπίκη (pic)

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στη Μάνη. Παραμένει, ωστόσο, αρκετά δραστήρια στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη έκανε το μεσημέρι της Κυριακής μια ανάρτηση με νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Έρχεται η ώρα που αποφασίζεις ποιους θα αφήσεις πίσω για πάντα και με ποιους θα συνεχίσεις μπροστά”, έγραψε η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε και με τρεις φωτογραφίες της. Οι followers της γι’ άλλη μια φορά την αποθέωσαν στα σχόλιά τους για την ομορφιά της, αλλά και για τον χαρακτήρα της.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;