Ακραίο: Ο Δούκας είδε τον Χατζηνικολάου, μετά να του έδωσε συνέντευξη και εκείνος τον ταπείνωσε δημόσια επειδή πιστεύει ότι είναι ο… Μεσσίας (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως έγραψε και χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, ο εξευτελισμός του Χάρη Δούκα, που λίγο μετά την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων, θέλει να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, δεν θα έχει προηγούμενο.

Το σωστό θα ήταν αντί της λέξης “εξευτελισμός” να χρησιμοποιηθεί η λέξει “αυτοεξευτελισμός”. Ο Χάρης Δούκας φροντίζει για αυτό. Προσέξτε. Τις προάλλες ξέσπασε σάλος, διότι ο… επίδοξος σωτήρας της Κεντροαριστεράς εντοπίστηκε να συντρώγει με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον “στρατηγό” του, τον Χρήστο Πρωτόπαπα.

Δεν πέρασαν, παρά μερικές ημέρες, και ο Χάρης Δούκας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για να παραχωρήσει συνέντευξη. Φαίνεται, ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης δεν πρόλαβε να ενημερωθεί στην “Σκορπίνα” επαρκώς και κάλεσε τον δήμαρχο στον ANT1, ώστε να μάθει περισσότερα για τις προθέσεις του.

Πραγματικά πρόκειται για καταστάσεις που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

Θα μπορούσε, βέβαια, για να είμαστε και δίκαιο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην “Σκορπίνα” όπου συνέφαγε με τον Δούκα και τον Πρωτόπαπα, να έχει πάρει μαζί του και τις κάμερες για να μην δημιουργούνται υποψίες για άλλου τύπου συνεννοήσεις και για να μην αναγκάζεται ο Χάρης Δούκας να πηγαίνει και στο studio.

Στον ΑΝΤ1, ωστόσο, συνέβη κάτι μοναδικό. Παρά το γεγονός ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άντεξε και διέσυρε δημόσια τον Χάρη Δούκα, ο οποίος αυτοπαρουσιάστηκε ως “Μεσσίας” που θα σώσει, όχι μόνο την Κεντροαριστερά, αλλά τη χώρα ολόκληρη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...