Ακραίος διασυρμός: Ηλικιωμένος υπάλληλος του Μαρινάκη κατάφερε και εξευτελίστηκε δημόσια από τον Άδωνι Γεωργιάδη (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και έναν ηλικιωμένο υπάλληλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να λέμε την αλήθεια, διέσυρε και εξευτέλισε κυριολεκτικά τον ηλικιωμένο υπάλληλο (όπως θα δείτε και στη φωτογραφία) του εφοπλιστή. Πως τον εξευτέλισε;

Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

Ο ηλικιωμένος υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έλεγε πόσο κακό κάνει η παρέα με τους εφοπλιστές. Ο Άδωνις Γεωργιάδης του υπενθυμίζει ότι είναι υπάλληλος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Και γράφει και άλλα άκρως εξευτελιστικά.

Δείτε τι γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης:

Στον σημερινό του λίβελο ο κ. Χαραλαμπόπουλος του
@in_gr
(γράφει για μένα έναν ημερησίως, θα ανεβάζω κάθε του άρθρ, διότι με ευχαριστεί η μανία του μαζί μου) λέει διάφορα πάλι ακαταλαβίστικα: https://in.gr/2024/09/02/editorial/o-adonis-georgiadis-kai-o-mithridatismos-sti-logiki-oti-kai-ygeia-kai-zoi-emporeyma-einai/ και το κάνει σε μια υπέροχη μέρα για το ΕΣΥ και το Υπουργείο Υγείας.
Σήμερα εγκαινιάσαμε με τον
@kmitsotakis
δύο νέα Κέντρα Υγείας, ένα στον Παλαμά Καρδίτσας, που το ανακατασκευάσαμε σε χρόνο ρεκόρ μετά τον Ντάνιελ και ένα στο Μουζάκι, που το κτίσαμε από την αρχή και το δημιουργήσαμε εκεί μετά τον Ιανό, ίσως το καλύτερο Κέντρο Υγείας στην Ελλάδα. Μετά πήγαμε με τον
@mthemisto
στην Λάρισα όπου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο εκεί, εγκαινιάσαμε την πρώτη ΜΕΘ Παίδων στην Κεντρική Ελλάδα. Ένα δύσκολο εγχείρημα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην συνεργασία του Υπουργείου μας, με έναν ευεργέτη τον κ. Ξενοφώντα Καντόνια. Μετά πήγαμε και επιθεωρήσαμε την πλήρη ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας στο Βελεστίνο και μετά στον Αλμυρό του Βόλου. Και ενώ έχουμε κάνει όλα αυτά μόνον σήμερα ο κ. Χαραλαμπόπουλος με κατηγορεί ότι θέλω να κλείσω το ΕΣΥ κλπ μα πραγματικά τα πιστεύουν αυτά που λένε; Είπαμε να με αντιπαθούν αλλά όλα έχουν και ένα όριο…

Εν πάσει περιπτώσει όμως τον συγχαίρω για το θάρρος του να κατηγορήσει τα άλλα συστημικά ΜΜΕ που με προβάλουν, ως υποχείρια συμφερόντων….επειδή αυτός όμως είναι γενναίος Κομμουνιστής επαναστάτης θα ονοματίσει στο επόμενο του άρθρο ποια είναι αυτά τα συστημικά πληρωμένα από μας ΜΜΕ…για να μετρήσουμε την γενναιότητα του….(αν δείτε να ονοματίσει έστω και ένα γράψτε μου…) (φωτό 1)

Τον συγχαίρω όμως διότι αν και υποψήφιος της Ανταρσύα (Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή), εν τούτοις στο άρθρο του έκανε την πιο συγκλονιστική θετική περιγραφή του Καπιταλισμού: …

Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος:
«Καπιταλισμός είναι σκληρή δουλειά, επένδυση με προοπτική, επίγνωση ότι η εργασία παράγει τον πλούτο (και τα κέρδη), γνώση και ανταγωνισμός με κριτήριο τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την ανάπτυξη νέας τεχνολογίας»….(φωτό 2)

Εγώ Καπιταλιστής από κούνια τόση μεγάλη εκτίμηση στον Καπιταλισμό δεν είχα το ομολογώ….είδατε η παρέα με το μεγάλο εφοπλιστικό κεφάλαιο πώς σου βάζει μυαλό….

Αλλά μία ερώτηση προς τον κ. Χαραλαμπόπουλο, αυτά που έλεγε κάποτε για το ποσό κακό κάνει η παρέα με τους εφοπλιστές πότε τα ξέχασε ακριβώς;…(φωτό 3)

Υγ: το μόνον που χρήζει απαντήσεως διότι είναι σοβαρό, είναι το εάν κάποιος διέρρευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα της συντάκτριας του άρθρου. Όχι κύριε Χαραλαμπόπουλε εγώ δεν γνωρίζω καν από τί πάσχει, όμως η ίδια έγραψε ότι νοσηλεύτηκε δύο φορές στο Νοσοκομείο και έτσι εύλογα ρώτησα την Διοίκηση και με διαβεβαίωσαν, ότι δεν είχαν κανένα παράπονο από την ασθενή κατά την νοσηλεία της. Τα υπόλοιπα είναι δική της δουλειά και με ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα εγώ δεν παίζω, αλλά για την ιστορία ούτε η ίδια ισχυρίστηκε ότι κάτι δεν πήγε καλά με την θεραπεία της και της εύχομαι από καρδιάς πολλά περαστικά!

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ