Αισχρά όσα είπε το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Πορτοσάλτε – Ζητά από τους Έλληνες να μην πηγαίνουν για μπάνια και διακοπές τον Αύγουστο γιατί δεν χωρούν οι τουρίστες (vid)

Σε άλλη μία αδιανόητη δήλωσή του ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριξε ότι «τα μπάνια του λαού» δεν πρέπει να γίνονται μόνο την περίοδο 15 Ιουλίου – 30 Αυγούστου γιατί δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους τουρίστες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι εάν θέλουμε ο τουρισμός «να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ» πρέπει να «υποχωρούμε έναντι των τουριστών».
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα. Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε».

Tην ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταστήσει τις διακοπές στα νησιά για μια ελληνική οικογένεια άπιαστο όνειρο με τα ακτοπλοϊκά να βρίσκονται στα ύψη και την ακρίβεια να έχει γίνει θηλιά στον λαιμό των πολιτών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ