Αηδίασε όλη η Ελλάδα: Ασύλληπτο αίσχος Τσίμα σε LIVE μετάδοση στον ΣΚΑΪ για το έγκλημα των Τεμπών – Το είδε ως… ευκαιρία (vid)

“… κάποτε έγιναν τα δύο ατυχήματα στα Τέμπη με τα πούλμαν και δόθηκε η ευκαιρία να γίνει μια υπέροχη Εθνική οδός , ελπίζω τώρα με αυτό το ατύχημα να φτιάξουμε και ένα υπέροχο και σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο”.

Τα παραπάνω δήλωση μεταξύ πολλών άλλων και χωρίς ΝΤΡΟΠΗ ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας στο ΣΚΑΪ.

Τι να σχολιάσει κανείς; Αφήνουμε τα σχόλια στον κόσμο. Φαίνεται ότι για κάποιους η προϋπόθεση για την έργα υποδομής και για την ασφάλεια των πολιτών είναι η ανθρωποθυσία την οποία βλέπουν μάλιστα και ως ευκαιρία.

Πραγματικά είναι εμετική η προσπάθειά του να καλύψει τις ευθύνες των πραγματικών εγκληματιών που οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες συμπολίτες μας.

Αυτόν τον απίθανο τύπο θα συνεχίζει να τον βγάζει στις οθόνες μας ο ΣΚΑΪ; Ακόμη και η Σία Κοσιώνη αγανάκτησε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...