Αδιανόητες προκλήσεις Άδωνι – Ο Μητσοτάκης και ο ανίκανος θίασός του ας σταματήσουν να προκαλούν την κοινωνία (vid)

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του, αφού αποδείχθηκαν ανίκανοι, ας σταματήσουν τουλάχιστον να προκαλούν την κοινωνία και τους ανθρώπους που έζησαν και ζουν ακόμα, δέκα μέρες μετά, τον πύρινο εφιάλτη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του, με αναφορά σε δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο ένας μάς είπε ότι εξαφανίστηκε γιατί ήταν με τη μάνικα στο χέρι και ο κ. Γεωργιάδης ειρωνεύεται τους πολίτες που καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια και κατήγγειλαν την ανικανότητα και τις ελλείψεις του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, λέγοντας πως όποιος πιστεύει ότι μπορούσε να σβήσει εύκολα τις φωτιές, ας τις έσβηνε», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «λίγο ακόμα και θα δηλώσει ότι δεν δίνουν την απαραίτητη οικονομική στήριξη για να μη γίνουν οι πληγέντες “300 κιλά” όπως είχε πει πρόσφατα».

«Λίγη τσίπα και ενσυναίσθηση δεν βλάπτει», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.