Αδιανόητα καραγκιοζιλίκια με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αυτιά LIVE στον ΣΚΑΪ (vid)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αυτιάς, βρέθηκε σήμερα (06/06) στο μέχρι πρότινος τηλεοπτικό του σπίτι, στο ΣΚΑΪ και με την βοήθεια των «Αταίριαστων» μας προσέφερε πρωτόγνωρες στιγμές.

Αφού οι δημοσιογράφοι ολοκλήρωσαν τη συζήτηση που είχαν με τον υποψήφιο της ΝΔ, ξαφνικά άρχισε να ακούγεται στο στούντιο της εκπομπής το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη, «Καΐκι μου Άη Νικόλα».

Από ότι φάνηκε οι άνθρωποι του σταθμού γνώριζαν ότι το συγκεκριμένο κομμάτι αρέσει ιδιαίτερα στον Γιώργο Αυτιά, αφού με το που ξεκίνησε να παίζει βλέπουμε μια κάμερα να εστιάζει πάνω του και να μας προσφέρει ένα μοναδικό μονόπλανο που δείχνει την τεράστια συγκίνησή του.

Μάλιστα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής αφού πρώτα προσπάθησε να καλύψει τα δάκρυα του, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό και οι δημοσιογράφοι του ευχήθηκαν καλή προσωπική επιτυχία.

Εδώ να πούμε ότι λογικό να στηρίζεις το σπίτι σου γιατί μπορεί να πέσει να σε πλακώσει αλλά καλό θα ήταν να κρατιούνται και λίγο τα προσχήματα, τουλάχιστον από τη μεριά της δημοσιογραφίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...