«Αδίστακτος αριβίστας…» – Παρέμβαση κόλαφος από τον Κασσελάκη για τον Άδωνι (pics)

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη για τον χαρακτηρισμό “μάπα”, καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης στη δημόσια υγεία και καλεί σε μάχη για ποιοτική υγειονομική περίθαλψη.

Διαβάστε τί αναφέρει σε παρέμβασή του ο Στέφανος Κασσελάκης:

Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα».
Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο καθένας έχει το πρόσωπο (μάπα) που του ταιριάζει.
Παρακαλώ λοιπόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίσει να απευθύνει χαρακτηρισμούς προς εμένα.

Όμως να μην τολμήσει ξανά να χαρακτηρίσει νοσηλευτές και υγειονομικούς «κάφρους» και «ανθρωπάκια».

Να μην τολμήσει να διαχωρίζει ξανά τους ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς, ώστε ο VIP με ένα στραμπούληγμα να προηγείται στη σειρά από τον πολίτη με εγκεφαλικό ή έμφραγμα.

Αυτά με πειράζουν, όχι οι επιθέσεις προς εμένα που, στο κάτω κάτω, με διαχωρίζουν από το ήθος του και αυτό μου είναι αρκετό.

Με πειράζει που ακυρώνονται από το Σάββατο 1 Ιουνίου και μέχρι νεωτέρας όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Με πειράζει που ανθρώπινες ζωές χάνονται περιμένοντας ένα ασθενοφόρο.

Με πειράζει που οι ασθενείς στην περιφέρεια και τα νησιά προσεύχονται να μην αρρωστήσουν γιατί δεν έχουν περίθαλψη στον τόπο τους.

Με πειράζει που ένας αδίστακτος αριβίστας ανέλαβε με εντολή Πρωθυπουργού τη δημόσια Υγεία με έναν μόνο σκοπό: Να τη διαλύσει και να πουλήσει τα κομμάτια της σε ιδιώτες.

Προσωπικά, σας καλώ στη μάχη για μία ποιοτική δημόσια υγεία που θα δίνει στον πολίτη πίσω την αξιοπρέπειά του, που δε θα αφήνει κανέναν μόνο και αβοήθητο.

Στους νέους που ψήφισαν ΝΔ και ειδικά σε όσους έχετε καταφύγει στο εξωτερικό για να διαπρέψετε: με εμένα και τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε ισότιμη μεταχείριση και σεβασμό όσο χτίσουμε τη χώρα μας προς την πρόοδο.

Διαβάστε για τον Άδωνι που ζητά «γονατιστός» συγγνώμη από τον Στέφανο Κασσελάκη

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο X:

Σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για τον Άδωνι Γεωργιάδη: Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό "μάπα". Ζητά να μην χαρακτηρίζει ξανά υγειονομικούς, να μην διαχωρίζει ασθενείς σε VIP και κοινούς θνητούς. Εκφράζει ανησυχία για την ακύρωση χειρουργείων στο Παίδων "Αγία Σοφία", τις καθυστερήσεις ασθενοφόρων, την έλλειψη περίθαλψης στην περιφέρεια και τα νησιά, και τη διάλυση της δημόσιας υγείας.
2ο μέρος από το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη στις 21/5/2024 όπου καλεί σε μάχη για ποιοτική δημόσια υγεία και ισότιμη μεταχείριση για όλους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...