Αγριεύουν τα πράγματα: Ο Άδωνις καταγγέλλει μέσα από τον ΣΚΑΪ ότι ο Μαλέλης και ο Μαρινάκης θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες αναφορικά με την ευστάθεια της πολιτικής ζωής του τόπου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμη και ο Άδωνις που στο παρελθόν κυριολεκτικά “σερνόταν” πίσω από τον εφοπλιστή και τους παρατρεχάμενούς του στα ΜΜΕ, τους οποίους μάλιστα τους τροφοδοτούσε και με ρεπορτάζ και πληροφορίες αγανάκτησε. Οι φήμες λένε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προς το παρόν έχει καταγράψει μία μικρή νίκη έναντι ηλικιωμένου υπαλλήλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα κλιμακώσει εναντίον της ALTER EGO με εντολή Μητσοτάκη.

Προς το παρόν έχει προχωρήσει σε καταγγελίες που αναφέρουν τα ακόλουθα.

«Μαλέλης και Μαρινάκης θέλουν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση κάνοντας αντιπολίτευση από το #MEGA. Τους ζητάω να με καλέσουν να μιλήσω στο κανάλι και δεν με καλούν».

Νομίζω ότι η αναφορά στον Μαλέλη δεν χρειαζόταν. Εξάλλου, τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο Μαλέλης. Ο Μαλέλης εκτελεί τις εντολές που δέχεται από ψηλά. Άντε, και να κουτσομπολεύει λίγο με τη Ράνια Τζίμα στους διαδρόμους και στις συσκέψεις του Mega Channel. Μέχρι εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ