Αγγελική Νικολούλη και Mega Channel: Το πιο μυστηριώδες «ναι» της σεζόν

Το Mega ανανεώνει τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη. Το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει να φωτίζει μυστήρια και υποθέσεις που συγκλονίζουν.

Το Mega Channel ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη, επιβεβαιώνοντας πως το «Φως στο Τούνελ» δεν σβήνει – αντίθετα, συνεχίζει να καίει πιο δυνατά από ποτέ.

Όταν η τηλεοπτική έρευνα συναντά το ένστικτο και την αλήθεια, το αποτέλεσμα είναι πάντα εκρηκτικό. Γιατί όσο υπάρχουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις, μυστήρια και σκοτεινά μονοπάτια, θα υπάρχει και η Αγγελική Νικολούλη να τα φωτίζει – με πάθος, επιμονή και αφοσίωση.

Η Νικολούλη δεν καλύπτει απλώς την επικαιρότητα. Τη δημιουργεί. Οι εκπομπές της έχουν μετατραπεί σε πραγματικά ανακριτικά γραφεία με τηλεοπτική απήχηση, αλλά και ουσιαστική συμβολή στην επίλυση εγκλημάτων.

Το «Φως στο Τούνελ», που φέτος συμπλήρωσε 1.000 εκπομπές, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά με ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες και αμείωτο ενδιαφέρον.

Το Mega και η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζουν δυναμικά – γιατί η αλήθεια δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα