Ίλιγγος: Ζαλίζει η πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ που μόλις έφτασε στον ΠΑΟΚ από την Γερμανία για Κουλιεράκη – Δεν είναι η Άιντραχτ

Σύμφωνα το sdna.gr, η Άιντραχτ έκανε το ψηστήρι αλλά η Βόλφσμπουργκ τη ρελάνς και μπήκε τις τελευταίες ημέρες με τρελή πρόταση 15 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Κουλιεράκη!
Όπως είναι ήδη γνωστό, το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη φιγουράρει στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με τον Χανιώτη στόπερ να έχει ιδιαίτερη πέραση στην Γερμανία.

Η Άιντραχτ ασχολείται εκτενώς με την περίπτωσή του από τον περασμένο Γενάρη και μετά την πώληση του Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε αποφασισμένη να δώσει 11 εκατ. ευρώ συν 4 σε μπόνους για τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες όμως, εμφανίστηκε και η Βόλφσμπουργκ, κάνοντας πρόταση – βόμβα στους Θεσσαλονικείς, ύψους 15 εκατ. ευρώ συν μπόνους προκειμένου να πείσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, οι «λύκοι» παρουσίασαν στον 20χρονο στόπερ ένα άκρως ποδοσφαιρικό project και έπεισαν την πλευρά του Κρητικού για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ, πέρα από τα χρήματα ρεκόρ που θα βάλει στα ταμεία του, θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών, ο οδυνηρός αποκλεισμός και το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το τελευταίο όνειρο που είχε με την ομάδα που τον γαλούχησε ποδοσφαιρικά, έφεραν και το «ξέσπασμα» του Κουλιεράκη μετά το τέλος του αγώνα με την Μάλμε.

Ο 20χρονος, παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις ήταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα και αφορούσαν το μέλλον του, έδωσε και την ψυχή του για την πρόκριση και «λύγισε» στο φινάλε!

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ληφθεί η απόφαση να παραμείνει μέχρι τέλη Αυγούστου και να αγωνιστεί κανονικά στα επόμενα παιχνίδια, κάτι που είχαν διαμηνύσει οι Θεσσαλονικείς εξ αρχής στην πλευρά του, ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα είχε η «μάχη» του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ