«Έστειλαν τρεις κλούβες ΜΑΤ σε πλειστηριασμό στα Πατήσια και άφησαν ανενόχλητο το τάγμα φασιστών να διαπράξει ένα στυγερό έγκλημα»

«Η κυβέρνηση έδειξε εγκληματική ανοχή, δεν μπορούν να μένουν στις θέσεις τους όσοι εμπλέκονται στη διαχείριση αυτών των γεγονότων. Άφησαν ανενόχλητους τους φασίστες χούλιγκαν να διαπράξουν ένα στυγερό και οργανωμένο έγκλημα, ενώ πριν λίγες μέρες είχαν στείλει τρεις κλούβες ΜΑΤ σε πλειστηριασμό στα Πατήσια για οφειλή 800 ευρώ και χτύπησαν με χημικά» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, μιλώντας, σήμερα στον τ/σ «Open», επισημαίνοντας πως «είναι βαριές οι πολιτικές ευθύνες».
Υπογράμμισε ότι «δεν ήταν “ραντεβού θανάτου”, ήταν οργανωμένο έγκλημα». Πρόσθεσε ότι «δεν μπορoύν να παραμείνουν στις θέσεις τους όσοι εμπλέκονται στη διαχείρισης μιας υπόθεσης που κατέληξε στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ».

«Η κυβέρνηση έδειξε εγκληματική ανοχή όπως και αυτοί που από την αστυνομία είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη», υπογράμμισε η Διαμάντω Μανωλάκου, «διότι είχαν πλήρη πληροφόρηση για το ταξίδι των φασιστών από την Κροατία».

Πρόσθεσε πως «οι φασίστες έχουν εγκληματική ιδεολογία και εγκληματική δράση» και σημείωσε ότι «το θέμα της ασφάλειας το έχουν επιλεκτικά μόνο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και όχι για την προστασία της ανθρώπινης ζωής».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;