Έρχονται συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο της ΑΕΚ – Στις αρχές οι φωτογραφίες και τα βίντεο

Δυστυχώς δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι, από τη στιγμή που έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τη στιγμή που αποχώρησαν, είχαν πρώτο μέλημα τους να βανδαλίσουν την «Αγιά Σοφιά», δηλαδή το γήπεδο της ΑΕΚ, και να το διαφημίσουν στο διαδίκτυο.

Αφού προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό του γηπέδου, έδωσαν μάχη με τις λεκάνες και τα μηχανήματα κρεμοσάπουνου, έγραψαν συνθήματα παντού και κόλλησαν αυτοκόλλητο, στόχευσαν στα καθίσματα.

Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο οπαδών του Ολυμπιακού να σπάζουν καθίσματα, να φεύγουν από την «Αγιά Σοφιά» με τα λάφυρα τους και να ποζάρουν με κίτρινα καθίσματα. Το θλιβερό είναι ότι ακόμα και γονείς με τα παιδιά τους κρατούν καθίσματα και φωτογραφίζονται περήφανοι για αυτό που έκαναν.

Οπως μεταδίδει το aek365.org:

Οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τους βανδαλισμούς αλλά έστω και τώρα πρέπει να δράσουν. Το σύστημα παρακολούθησης του γηπέδου έχει καταγράψει τα ΠΑΝΤΑ. Όλα τα πρόσωπα των ατόμων που βανδάλισαν το γήπεδο και έφυγαν και με κάθισμα στα χέρια υπάρχουν σε βίντεο και είναι στη διάθεση της αστυνομίας.

Κανείς δεν έχει ξεφύγει από τις κάμερες και το μόνο που απαιτείται πλέον είναι οι αρχές να κάνουν τη δουλειά τους. Όλοι εκείνοι που διατυμπάνιζαν ότι το γήπεδο θα προστατευτεί και δεν θα γίνουν καταστροφές ΑΠΕΤΥΧΑΝ! Ας τιμωρηθούν τουλάχιστον εκείνοι που έδρασαν ως βάρβαροι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...