Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Στις 26 Ιουνίου αναμένεται τελικά να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, σύμφωνα με τη δικηγόρο της μητέρας και της αδελφής του, Ρόη Παυλέα.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021» ήταν η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους δύο κατηγορούμενους που θα καθίσουν στο εδώλιο.

Τα δύο αδέλφια είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Και οι δύο, είχαν κάνει λόγο για ένα «καλοστημένο σίριαλ».

«Θα μας στοιχειώνει για πάντα αυτός ο λυγμός της μάνας του Γιώργου Καραϊβάζ, διότι χθες αναβίωσε την δολοφονία του γιου της, δηλαδή την στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκε το παιδί της με τόσο βάναυσο τρόπο. Προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί οι ηθικοί αυτουργοί, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και είναι σε καλό δρόμο» ανέφερε μιλώντας στο OPEN η κα Παυλέα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, κρατούνται προσωρινά από τις 28 Απριλίου 2023, και η λήξη της προσωρινής τους κράτησης είναι στις 28 Οκτωβρίου 2024, σύμφωνα με την κα Παυλέα.

«Το μήνυμα που δίνει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, είναι πως θέλει να δει στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τους ηθικούς αυτουργούς. Αυτή η πληγή δεν θα κλείσει εάν δεν μάθει ποιοι έδωσαν την εντολή για την δολοφονία του» επεσήμανε ο δημοσιογράφος και δικηγόρος της μητέρας και της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Σπύρος Χαριτάτος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ