Έρχεται μπαράζ αποχωρήσεων ηχηρών ονομάτων από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Δραγασάκη – Τελειώνει ο Κασσελάκης το φθινόπωρο;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε ποτέ καλά με τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προστέθηκε στις πολλές αποχωρήσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σιγά-σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ ξεμένει από στελεχιακό δυναμικό. Ο κόσμος βλέπει ότι δεν υπάρχουν στελέχη και κόμμα χωρίς στελέχη δεν μπορεί να αποτελεί λύση και εναλλακτική κυβερνητισμού.

Εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ σιγομουρμουρίζουν ότι στο τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει μόνος του. Δεν βρισκόμαστε μακριά από μία τέτοια πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αναμένεται μπαράζ αποχωρήσεων κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το ερχόμενο Φθινόπωρο. Ο μήνας που διανύουμε και ο ερχόμενος Αύγουστος είναι κρίσιμοι. Το φθινόπωρο, όπως όλα δείχνουν, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, έχει προγραμματιστεί και η δρομολόγηση της συγκρότησης του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ίσως, τελικά, να μην υπάρχει τότε Κασσελάκης στο πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...