Έριξε τα μούτρα του και συναντήθηκε με τον Πατούλη ο Μητσοτάκης

Εριξε τα μούτρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με τον Πατούλη γιατί όπως σχολιάζει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής στον τελευταίο χρόνο πριν από τις εκλογές κανείς δεν περισσεύει.

Συγκεκριμένα γράφει το Θεωρείο:


“Το ότι οι σχέσεις κυβέρνησης – Πατούλη έχουν περάσει από σαράντα κύµατα και έχουν υπάρξει και κακές είναι γνωστό τοις πάσι. Κανέναν όμως δεν ευνοεί μια τέτοια κατάσταση. Τον Πατούλη, καθώς χάνει την άνωθεν κάλυψη, τον Μητσοτάκη γιατί στον τελευταίο χρόνο πριν από τις εκλογές κανείς δεν περισσεύει. Κάπως έτσι έγινε η πρώτη (!) συνάντηση του Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Αττικής. Οπως ομονοούν και οι δύο πλευρές, το τετ α τετ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν πως έχουν κοινούς στόχους για την Αττική. Κάπως έτσι ο Μητσοτάκης έκλεισε μία μικρή πληγή και ο Πατούλης αναβαπτίστηκε στην κομματική και κυβερνητική κολυμβήθρα, που είχε παγώσει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου της πρόσφατης κακοκαιρίας”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...