Έξαλλη η Αναστασία Γιάμαλη στο Mega Channel – Ποιος και γιατί την εξόργισε

Δριμεία κριτική στον Νίκο Αναδιώτη και τους ομοϊδεάτες του άσκησε η Αναστασία Γιάμαλη μέσα από την εκπομπή στης στο Mega. «Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό, να μπαίνουν στην ίδια φράση ο “ευρωπαϊκός πολιτισμός” και η “αγέννητη ζωή”. Ο Διαφωτισμός, πάνω στον οποίο βασίστηκαν οι ευρωπαϊκές αξίες, που με πηχτή άγνοια αναμασά ο ευρωβουλευτής της Νίκης, αφορά την ελεύθερη έκφραση και τις ατομικές ελευθερίες», ανέφερε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη εμφανώς ενοχλημένη για την τοποθέτηση του ευρωβουλευτή της Νίκης στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.
«Αν τόσο πολύ τον νοιάζει τον κύριο Αναδιώτη η επιβίωση της Ευρώπης και το δημογραφικό, ας ξεκινήσει με το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της χώρας του. Είμαστε στον πάτο της Ευρώπης σε αγοραστική δύναμη, σύμφωνα με τη Eurostat, τρίτοι από το τέλος στον μέσο μισθό, ενώ η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό νοικοκυριών στην ΕΕ που δαπανούν πάνω από 40% του εισοδήματός τους για τη στέγασή τους», τόνισε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι 491.000 παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Αλλά για τα γεννημένα παιδιά δεν ανησυχεί ο κύριος Αναδιώτης, για τα αγέννητα είναι που κόπτεται. Ο κύριος Αναδιώτης και οι ομοϊδεάτες του καλά θα κάνουν να κατανοήσουν ότι στη χώρα μας κερδίσαμε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός μας και τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων το 1986. Δεν θα πάμε πίσω από αυτό το κεκτημένο, όσο κι αν το φαντασιώνονται οι Αναδιώτηδες», υπογράμμισε η Αναστασία Γιάμαλη.

«Άλλωστε, μια απαγόρευση απλώς θα έκανε τις αμβλώσεις ακόμη πιο επικίνδυνες. Την ώρα που υπάρχει πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την κατοχύρωση της διασφάλισης της πρόσβασης σε ασφαλείς αμβλώσεις ως ευρωπαϊκό δικαίωμα, εμείς έχουμε έναν Έλληνα άντρα ευρωβουλευτή να θέλει να μας γυρίσει 40 χρόνια πίσω. Μεγάλη επιτυχία!», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Αναστασία Γιάμαλη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψηφιακός εφιάλτης στην ΕΕ: Το Grok του Μασκ στο στόχαστρο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Η Κομισιόν ενεργοποιεί τον Νόμο περί Τεχνητής Νοημοσύνης μετά την παραγωγή χιλιάδων deepfakes – Γιατί οι Βρυξέλλες «τρέμουν» το ψηφιακό ξεγύμνωμα και την αλγοριθμική ασυδοσία

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;