Ένταση στην Εξεταστική – Aποχώρησαν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Τους καταγγέλλει η ΝΔ

Αποχώρησαν από τη σημερινή συνεδρίαση οι βουλευτές μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή τη διαφωνία που προέκυψε με τους βουλευτές της πλειοψηφίας για τον κατάλογο των προσώπων που θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν στην Εξεταστική Επιτροπή η οποία διερευνά την υπόθεση παρακολούθησης του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Αυτή την ώρα, οι δύο βουλευτές – μέλη της Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιαγκούλη και Δημήτρης Μπιάγκης, συνοδευόμενοι και από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο ζήτησαν και ενημερώνουν τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

ΝΔ: Κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για “εργαλειοποίηση” του θέματος

Για εργαλειοποίηση του θέματος των υποκλοπών και για δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου “να στήσουν ένα φτηνό επικοινωνιακό show σε βάρος της έρευνας” κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

“ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μοναδική τους επιδίωξη ήταν να εργαλειοποιήσουν ένα σοβαρό ζήτημα που έχει σχέση με τη λειτουργία των θεσμών προκειμένου να στήσουν ένα φτηνό επικοινωνιακό show σε βάρος της έρευνας” αναφέρει συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία, η οποία ξεκαθαρίζει ότι “δεν θα τους ακολουθήσει”.

Προσθέτει ότι “είναι λυπηρό, που κόμματα της αντιπολίτευσης σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα επιλέγουν τη δημιουργία εντυπώσεων, επιμένοντας σε κραυγές αντί για επιχειρήματα” και καταλήγει:

“Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει. Ας μείνουν «αγκαλιά» ο ένας με τον άλλο ακολουθώντας αντιθεσμικές συμπεριφορές αποχώρησης αντί για επί της ουσίας συζήτηση μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1