Ένας ολιγάρχης και μία Πρεσβεία σε συνεννόηση με τον Τσίπρα ετοιμάζουν την Αχτσιόγλου για την ηγεσία (μετά τη διαφαινόμενη ήττα ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως φαίνεται, όπως δηλαδή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (φανερές και μυστικές), αλλά και οι εκτιμήσεις των αναλυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα γνωρίσει οδυνηρή ήττα το βράδυ των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Και θα είναι οδυνηρή καθώς ο Τσίπρας δεν θα έχει καταφέρει να κερδίσει τον επικεφαλής της χειρότερης κυβέρνησης όλων των εποχών, δηλαδή τον Μητσοτάκη.

Το εύρος της ήττας θα καθορίσει και την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν παραμείνει ο Τσίπρας το κόμμα θα θυμίζει Τουρκία του Ερντογάν. 15 χρόνια είναι αρχηγός ο Τσίπρας.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει ήδη προετοιμαστεί, όπως έχει αποκαλύψει ο Δημήτρης Μπεκιάρης εδώ και πολύ καιρό (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Στο πλαίσιο όσων διαβάσατε στο παραπάνω λινκ ένας πανίσχυρος ολιγάρχης και μία Πρεσβεία θα στηρίξουν αυτό το σχέδιο.

Η Έφη Αχτσιόγλου – περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά πάντοτε πρόθυμη, βολική και υπάκουη – θα γίνει για ένα διάστημα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του Αλέξη και των συμφερόντων μέχρι ο Τσίπρας να επιστέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου