Έληξε η «τιμωρία» του Βασίλη Χιώτη για τον ομοφοβικό οχετό κατά Κασσελάκη – Ο Αλαφούζος τον κάνει ξανά διευθυντή στον ΣΚΑΪ (vid)


Η «τιμωρία» του Βασίλη Χιώτη έληξε για τα περί «σύκων» στην Καλαμάτα, με φόντο τη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Έναν χρόνο φαίνεται πως κράτησε η «τιμωρία» του Βασίλη Χιώτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για το ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο μάλιστα είχε παραδεχθεί και ο ίδιος μετά τον σάλο, λέγοντας «έκανα φάουλ».

Ο δημοσιογράφος, όπως διαβάζουμε στο ieidiseis.gr, επιστρέφει στα παλιά του καθήκοντα, στη θέση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού, την οποία κατείχε – μετά την αντικατάστασή του, τον Οκτώβριο του 2023 – ο Σπύρος Μάλλης.

Η αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη από το Φάληρο ήταν αυτή που δρομολόγησε την επιστροφή του στη θέση του διευθυντή, γιατί από τον ΣΚΑΪ δεν αποχώρησε ποτέ.

Ο Βασίλης Χιώτης κράτησε την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ενώ σχολίαζε καθημερινά την πολιτική επικαιρότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το ομοφοβικό σχόλιο που τον «καθαίρεσε»

Ο Βασίλης Χιώτης είχε κάνει τον περασμένο Οκτώβριο ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τη στρατιωτική του θητεία και για το αν θα καταταγεί στην Καλαμάτα.

«Τι σώμα θα είναι τεθωρακισμένα, μηχανικό; Δεν ξέρω, επειδή βγάζει καλά σύκα θα πάει στην Καλαμάτα; Δεν ξέρω ρε παιδί μου» είπε ο δημοσιογράφος γελώντας για να του απαντήσει ο συμπαραγωγός του, Νότης Παπαδόπουλος, «Έλα μαζέψου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ