Έκτακτη παρέμβαση από την Αναστασία Γιάμαλη στο Mega Channel για Ματούλα Ζαμάνη, χονδροφοβία και σεξισμό (vid)

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Αναστασία Γιάμαλη για τη Ματούλα Ζαμάνη και το πολυσυζητημένο περιστατικό με τη μπλούζα που έβγαλε στο κλείσιμο της συναυλίας της στο Θέατρο Βράχων (18/9). Η δημοσιογράφος του MEGA εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno το πρωινό της Πέμπτης (3/10) και εξέφρασε την άποψή της για όσα ακούστηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την τραγουδίστρια και στενή της φίλη.

«Όλα τα σώματα είναι αποδεκτά, ας αφήσουμε κάθε άνθρωπο να εκφράζεται όπως νομίζει. Εδώ έχουμε μία κλασική περίπτωση σεξισμού και χονδροφοβίας. Η Ματούλα Ζαμάνη στη σκηνή πέταξε τη μπλούζα της, όπως έχουν κάνει από τον Mick Jagger μέχρι τον Σάκη Ρουβά, από τη Miley Cyrus μέχρι τη Jeniffer Lopez… και δεν έγινε και τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Η πατριαρχία και ο σεξισμός δεν κάνει χάρη σε καμιά μας. Είτε είσαι δίμετρη, είτε έχεις παραπάνω κιλά, είτε λιγότερα, είτε είσαι «γλωσσού» σαν εμένα, είτε περισσότερο «ταπεινό χαμομηλάκι», όπως είναι άλλες γυναίκες της δημόσιας σφαίρας», υπογράμμισε η δημοσιογράφος του MEGA.

«Δεν μίλησα μαζί της, γιατί από προσωπική εμπειρία κατανοώ ότι γίνεται μεγάλο κάτι που δεν είναι», επισήμανε χαρακτηριστικά η Αναστασία Γιάμαλη.

ΠΗΓΗzappit.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα