«Έδωσε αφορμή η Σοφία Πολυζωγοπούλου» – Σάλος για τις δηλώσεις το πατέρα του Απόστολου Λύτρα (vid)

Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και ο πατέρας του μιλάει για πρώτη φορά. Αναφέρεται στην Σοφία Πολυζωγοπούλου και στον ξυλοδαρμό της, που προκάλεσε σάλο σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πατέρας του ποινικολόγου εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο 52χρονος γιος του προκλήθηκε από την Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όπως λέει, ο Απόστολος Λύτρας δεν είναι βίαιος. «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του» λέει χαρακτηριστικά ο κύριος Μανώλης Λύτρας και κάνει λόγο για «μια κακιά ώρα», που έμελλε να αλλάξει τα πάντα, στην πορεία και στη ζωή του παιδιού του. Ο ίδιος ενημερώνεται για τις εξελίξεις καθημερινά και ευελπιστεί να αποφυλακιστεί ο γιος του, από τις φυλακές Κορυδαλλού, το ταχύτερο δυνατόν.

Ο πατέρας του 52χρονου, πιθανολογεί ότι η αίτηση αποφυλάκισης θα κατατεθεί σε ένα μήνα από σήμερα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί πολύ πιο γρήγορα. Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του, επιθυμούν να πέσουν οι τόνοι και να κλείσει το όλο θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Μανώλης Λύτρας, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ