Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σάλος έχει ξεσπάσει από χθες μετά την αποκάλυψη της στήλης για την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που είναι υπεδραστήριο τρολ στo twitter.

Και ενώ την ώρα που κάπνιζαν οι πικροδάφνες στο μπαλκόνι μου επάνω σε εμβληματικό βουνό της Αττικής, άκουγα τις τσιρίδες και τα ουρλιαχτά να ακούγονται από το κέντρο της Αθήνας καθώς τα έφερνε ο αέρας.

Διαβάστε. Εντυπωσιάστηκα από το ένστικτο των χρηστών του διαδικτύου και του twitter. Όχι, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι κάποιοι κατάλαβαν ποια είναι η σύζυγος. Αυτό είναι το εύκολο. Εντυπωσιάζομαι από το γεγονός ότι άπαντες αντιλήφθηκαν ποιο είναι το τρολ. Βρήκαν ψύλλους στα άχυρα δηλαδή.

Λοιπόν, το προσεχές διάστημα η στήλη έχει μία ευγενική προσφορά στους αναγνώστες της. Δειγματοληπτικά θα βγάλουμε την κουκούλα από μερικά προκλητικά τρολάκια, που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, που ενίοτε βάζουν στο στόμα τους (πιπέρι) το PERIODISTA.GR, που θέλουν να κάνουν τη βρόμικη δουλειά ως ανώνυμοι λογαριασμοί καθώς ως φυσικά πρόσωπα δεν έχουν το θάρρος να λένε τη γνώμη τους. Θα διαβάσετε για τον συνεργάτη πρώην πρωθυπουργού, αλλά και υπουργού προηγούμενης κυβέρνησης. Θα διαβάσετε για τον αδερφό οξύθυμου πρώην υπουργού. Θα διαβάσετε για τρολ που χυδαιολογούν μέσα από εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών οι οποίες μασουλάνε κρατικό χρήμα (γαλάζια παιδιά γαρ). Θα διαβάσετε για δεξιούς εκδότες, διαχειριστές ιστοσελίδων και δημοσιογράφους. Από όλα έχει ο μπαξές.

Προσδεθείτε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ