Άρης Πορτοσάλτε: Η μπηχτή για Τσαπανίδου, Tσίπρα, στην κοπή της πίτας του Άδωνι (vid)

Ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκδήλωση για την κοπή πίτας.

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ -αφού ευχήθηκε η κοινωνία «να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επιλέξει τις ικανότερες και τους ικανότερους προκειμένου να συνεχίσουν την πολύ σοβαρή δουλειά που χρειάζεται ο τόπος»- κάλεσε στο βήμα τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«(….) Καλώ στο βήμα τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Θα του πω, όμως, να μην έρθει με φόρα, να έρθει με τα βήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που τον διακρίνουν. Θέλουμε σοβαρότητα. Αυτό μας λείπει», παραφράζοντας την ατάκα «έλα με φόρα» που είπε την προηγούμενη εβδομάδα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στον Αλέξη Τσίπρα.

Το video ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...