Άλλη μία επιβεβαίωση Periodista.gr: Η Όλγα Γεροβασίλη ζητά συμπόρευση με ΠΑΣΟΚ και τους αποστάτες της Νέας Αριστεράς

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας, η Όλγα Γεροβασίλη παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την κεντρική Επιτροπή και την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και σε αυτή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR, το οποίο νωρίτερα αποκάλυπτε ότι οι γραφειοκράτες – ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΠΛΕΥΡΆ ΤΩΝ 87 – που καθαίρεσαν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν με την Έφη Αχτσιόγλου και την υπόλοιπη παρέα των αποστατών.

Μιλώντας στο Action, η κα Γεροβασίλη δήλωσε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη Νέα Αριστερά. 

Ειδικά για τους πρώην συντρόφους της που αποχώρησαν μετά την εκλογή Στ. Κασσελάκη, είπε πως δεν συμφωνεί με την επιλογή τους και πως εάν δεν είχαν αποχωρήσει εκείνοι, ίσως είχε φύγει ο Κασσελακης νωρίτερα. Unmute

Άφησε αιχμές για τη στάση όσων στο συνέδριο του Φεβρουαρίου δεν συντάχθηκαν με την αμφισβήτηση της και διέσωσαν τον Στ. Κασσελάκη ενώ σε ερώτηση για το εάν θα είναι υποψήφια, δεν το απέκλεισε μεν αλλά είπε ότι “δεν ξεκινούν από εκεί οι προθέσεις μου”.

Εκφράστηκε θετικά για τυχόν υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου αλλά και του Νίκου Φαραντούρη. 

Σε ό,τι αφορά τυχόν επικράτηση του Παύλου Πολάκη στην εσωκομματική εκλογή η κα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε ότι “όρκους πίστης δεν έχει δώσει σε κανέναν” και θα κριθούν όλα από το εάν συμφωνεί με πολιτικό σχέδιο που θα ακολουθήσει το κόμμα: Η ίδια είναι αναφανδόν υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ