«Άδειασε» τον Βαρβιτσιώτη το Μαξίμου

Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας, μετά από την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στη «σκιά» της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη, στο λιμάνι του Πειραιά.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο Παύλος Μαρινάκης, στην αρχή της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Αναπόφευκτη η παραίτηση Βαρβιτσιώτη»

«Όλοι κρίνονται συνεχώς. Μετά τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας η απόφαση του πρώην υπουργού (σ.σ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη) ήταν αναπόφευκτη και ορθή», είπε ο κ. Μαρινάκης, ανακοινώνοντας το όνομα του νέου υπουργού.

«Σχετικά με την επιλογή στο πρόσωπο του Χρήστου Στυλιανίδη, μιλάμε για έναν άνθρωπο με κυβερνητική εμπειρία και μάλιστα έχει υπάρξει πολιτικός προϊστάμενος ενός Σώματος Ασφαλείας, ενός υπουργείου, του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, που συμμετείχε και συμμετέχει στο ΚΥΣΕΑ, και στο είναι πολύ σημαντικό, όπως και το υπουργείο Ναυτιλίας», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

«Είναι ένας πολιτικός με ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς μιλάμε για την Ναυτιλία, έναν χώρο με πολύ σημαντικές διεθνείς προεκτάσεις, έναν χώρο εξωστρεφή και αυτό είναι πολύ σημαντικό, και βέβαια μιλάμε για έναν πολιτικό με επιχειρησιακή εμπειρία», κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;