Άγριο ξέσπασμα κατά της Ζήνας Κουτσελίνη: «Αυτή η βρομιάρα, το σίχαμα, το σκουπίδι…»

Κόλαφος κατά της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν ο τράπερ Light μετά από όσα υποστήριξε η παρουσιάστρια μία ημέρα πριν σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, από τον ίδιο τον δικηγόρο.

Μεταξύ άλλων μέσω της εκπομπής της, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε «εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; […] Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό. Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα».

Αυτές οι δηλώσεις ξεσήκωσαν αντιδράσεις στα social media, με τον Light να είναι ένας από αυτούς που χρησιμοποίησαν πολύ σκληρές κουβέντες για την Ζήνα Κουτσελίνη:

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το “Αλήθειες με τη Ζήνα”, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και… αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι….»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ