Άγριο επεισόδιο σε γνωστό bar του Κολωνακίου – Συμπλοκή πασίγνωστου δημοσιογράφου και επιχειρηματία – Αίμα από εκτόξευση σαμπανιέρας!

Άγριο επεισόδιο σε γνωστό bar του Κολωνακίου. Δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ήρθαν στα χέρια μετά από λογομαχία – Δεν έχει γίνει ακόμη καταγγελία


Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από τρεις αυτόπτες μάρτυρες και ήδη μεταδίδονται στο διαδίκτυο, ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό bar-restaurant στο Κολωνάκι, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ.

Η ένταση ξεκίνησε ύστερα από έντονη λογομαχία μεταξύ γνωστού δημοσιογράφου και επιχειρηματία, η οποία –όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες– σχετιζόταν με παλαιότερα δημοσιεύματα που είχαν προκαλέσει οργή και έντονη προσωπική αντιπαράθεση.


Η συμπλοκή στις τουαλέτες του καταστήματος

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξελίχθηκε στις τουαλέτες του καταστήματος, όπου ο δημοσιογράφος μπήκε πρώτος και στη συνέχεια τον ακολούθησε ο επιχειρηματίας.
Εκεί φέρεται να σημειώθηκε άγρια συμπλοκή, χωρίς μάρτυρες να μπορούν να περιγράψουν με ακρίβεια τις σκηνές που ακολούθησαν.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο αποχώρησε εμφανώς τραυματισμένος, με σκισμένα ρούχα και σημάδια χτυπημάτων στο πρόσωπο και το σώμα.
Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος, όπου –σύμφωνα με μαρτυρίες– αντηλλάγησαν ύβρεις και προκλήσεις.


Η συνέχιση του επεισοδίου στον δρόμο

Έξω από το κατάστημα, στην Πατριάρχου Ιωακείμ, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε για λίγα λεπτά, με τον έναν από τους δύο να προβαίνει σε προκλητικές χειρονομίες και να πετά χρήματα προς τον αντίπαλό του, σύμφωνα με τις περιγραφές παρευρισκομένων.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές, χρησιμοποιήθηκε και αντικείμενο του καταστήματος (σαμπανιέρα), το οποίο εκτοξεύθηκε προς το μέρος του άλλου, προκαλώντας ελαφρύ τραυματισμό.

Ο δημοσιογράφος αποχώρησε πρώτος από τον χώρο, ορατά τραυματισμένος και με σκισμένο πουκάμισο, ενώ η διοίκηση του καταστήματος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και να αποτρέψει την περαιτέρω κλιμάκωση.


Καμία επίσημη καταγγελία – Προς το παρόν σιωπή και από τις δύο πλευρές

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει υπάρξει επίσημη καταγγελία ή μήνυση στις αρχές.
Παραμένει άγνωστο αν οι δύο πλευρές προτίθενται να κινηθούν νομικά, ή αν θα επιλέξουν να διευθετήσουν το περιστατικό ιδιωτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο συζητείται έντονα στους κοσμικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας, καθώς πρόκειται για δύο ιδιαίτερα γνωστά πρόσωπα με παλαιότερη μεταξύ τους αντιπαράθεση που, όπως φαίνεται, οδηγήθηκε στα άκρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ