Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Αντώνη Σαμαρά και Ντόρα Μπακογιάννη σε δημόσιο χώρο – Αποκαλυπτική φωτογραφία (pic)

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη οι “απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”, όταν ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα.

Ανεβάζοντας και πάλι τους τόνους ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να θίξει το ζήτημα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, που υπερψηφίστηκε από την εκεί εκπρόσωπο της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με το bankingnews.gr η κ. Μπακογιάννη από το ακροατήριο της εκδήλωσης, όπου παρευρίσκετο, παρακολουθούσε αποσβολωμένη -όπως τουλάχιστον συνελήφθη από τις κάμερες- τον Αντώνη Σαμαρά να επισημάινει για το πρόσωπο της:

«Εκτον, τα εθνικά θέματα. Η εικόνα της χώρας μας είναι αποκαρδιωτική. Τρώμε την μια προσβολή, την μια ταπείνωση, μετά την άλλη! Από τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς και, φυσικά, τους …”φίλους” μας τους Τούρκους. Είναι αδιανόητα όσα συμβαίνουν.
Εχω μιλήσει πολλές φορές:
Για τον διάλογο με τον Πειρατή. Για το ότι ξεχάσαμε να θυμίσουμε σε όλον τον κόσμο τα 50 χρόνια, φέτος, από την τραγωδία της Κύπρου. Πάλι καλά που είδαμε και την Famagusta στην τηλεόραση… Για το λάθος ψήφισμα με το Κόσοβο. Για το “λόμπυ των κατευναστών”. Για την ανακήρυξη ΑΟΖ και θαλάσσιων πάρκων.»

Η χαρακτηριστική αντίδραση της κ. Μπακογιάννη

Έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη
Έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...