Άγριος και ακραίος δημόσιος διασυρμός και προπηλακισμός της Όλγας Γεροβασίλη από εξαγριωμένους ΣΥΡΙΖαίους (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τούτες τις ώρες, μετά το εσωκομματικό πραξικόπημα, στον ΣΥΡΙΖΑ, στο διαδίκτυο, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο Facebook και στο Twitter γίνεται αληθινό “μακελειό”. Ο κόσμος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο διαλύεται με γοργούς ρυθμούς, είναι διχασμένος. Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία των φίλων, ψηφοφόρων και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη και όχι τους γραφειοκράτες τους οποίους τους έχει σιχαθεί ο κόσμος.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το τι συμβαίνει μπορείτε να πάτε στην σελίδα της Όλγας Γεροβασίλη στο Facebook, της Όλγας Γεροβασίλη που χωρίς ντροπή και με εντολή του Αλέξη Τσίπρα πρωταγωνιστεί στις απόπειρες πραξικοπήματος στον ΣΥΡΙΖΑ και στις προσπάθειες υπονόμευσης του Στέφανου Κασσελάκη εδώ και ένα χρόνο.

Εκεί, στη σελίδα της Όλγας Γεροβασίλη, θα βρείτε μηνύματα, τα οποία είναι ακατάλληλα. Δεν μπορώ να τα αναμεταδώσω διότι είναι ακραία. Ο άγριος και ακραίος προπηλακισμός της Όλγας Γεροβασίλη από εξαγριωμένους ΣΥΡΙΖαίους δεν έχει προηγούμενο. Όπως και να έχει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είτε κατέβει να την διεκδικήσει ξανά και να κερδίσει, είτε κάνει δικό του κόμμα, η Όλγα Γεροβασίλη και η υπόλοιπη παρέα έχουν τελειώσει πολιτικά. Έχουν παραδοθεί στην οργή και στη χλεύη του κόσμου.

Δείτε τι γίνεται στο διαδίκτυο. Δείτε τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Όλγας Γεροβασίλη με δική σας ευθύνη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ