«Όταν δεις τη δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς» – «Βόμβες» από πατέρα θύματος στα Τέμπη που ζητά την παραίτηση Φλωρίδη (vid)

Την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ζήτησε την Τρίτη και ο πατέρας του αδικοχαμένου στα Τέμπη, Βάιου Βλάχου.

Με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Όταν δεις την δικογραφία θα τρέχεις να κρυφτείς γιατί μας έχεις φλομώσει στο ψέμα».

Νωρίτερα, ο κ. Βλάχος είχε ανακοινώσει μια συγκινητική δράση, την δημιουργία ενός σχολείου στο Καμερούν στην μνήμη των χαμένων παιδιών στα Τέμπη.

Ο Κ. Βλάχος είπε:

«Ονομάζομαι Χρήστος Βλάχος και είμαι ο πατέρας του Βάιου του Βλάχου. Μετά το σημερινό δημοσίευμα από το #Documento, έχουμε βρει τα μπάζα που λείπανε που τα πήρε ο κ. Παντρεμένος.

Την Τετάρτη θα δώσουμε κατάθεση στον ανακριτή.

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα μέσω δημοσιευμάτων, ο κύριος Φλωρίδης, είναι πλέον φανερό σε όλους, πως κρίθηκε ανεπαρκής να συμβάλλει στην απόδοση δικαιοσύνης ως όφειλε. Ως εκ τούτου, τον καλώ κι εγώ με τη σειρά μου να πράξει το αυτονόητο και να παραιτηθεί.

Εχουμε πάρει μια απόφαση με τον Παπα Βαγγέλη που είναι στο Καμερούν, να ιδρυθεί ένα σχολείο στην μνήμη των παιδιών μας.

Το Πάσχα θα έρθει στα Μετέωρα και θα συνεννοηθούμε για το κόστος, είναι μια από τις πρώτες δράσεις που έχουμε αποφασίσει, θα βάλουμε τα χρήματα για ότι χρειαστεί, σχολείο, πηγάδι, για να μπορούν εκεί τα παιδιά να σπουδάσουν και να πίνουν καθαρό νερό…»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ