«Όσο και να μαγειρεύετε τις δημοσκοπήσεις…» – Η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη για το 6% που έγινε 31,5% (pic)

Σε παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Για το τελος της -κουραστικης-ημερας:
1)Όσο και να τα μαγειρεύετε στις δημοσκοπησεις την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ!!!
Απο το 6% στο 31,5% υπαρχει μια μεγααααλη διαφορα ….. ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
2)ΚΑΛΕΣΑ ολες τις πλευρες να δειξουν σοβαροτητα,αυτοσυγκράτηση, να σταματησουν την ανθρωποφαγια και τον καυγα για τα δευτερευοντα και τριτευοντα !!
ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
Ο κοσμος του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν εχει παει αλλου!
Εχει καθησει στην ακρη και περιμένει!
Αν εμπνευστει ξανα ,θα γυρισει και θα μας δωσει τη δυναμη να σταματησουμε την καταστροφικη πορεια της χωρας !
Δυνατος προγραμματικος λογος για ακριβεια σε καυσιμα ενεργεια τροφιμα,για ρυθμιση ιδιωτικου χρεους και ανατροπη μνημονιακων νομων και δεσμευσεων,ισχυρο κοινωνικο κρατος,αλλαγη δομης του κρατους με ενισχυση της αυτοδιοικησης,ΒΑΘΕΙΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ανεξαρτητη,πολυδιάστατη εξωτερικη πολιτικη,εναντια στον αναθεωρητισμο της Τουρκιας!!
ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,εγω αυτα θα υπηρετησω με συλλογικο και αποφασιστικο τροπο!
Δεν με ενδιαφερει ενας μικρος ΣΥΡΙΖΑ χωρις δομές με προσωποκεντρικη λειτουργια που θα ασχολειται με τα δικαιωματα μονο,ή ενας μικρος ΣΥΡΙΖΑ που θα ψαχνει να «κολλησει» σε άλλους!!
Υγ η φωτογραφια απο τη ΔΕΘ με τους φοιτητες του Πανεπιστημιου Θεσσαλιας με την εξαιρετικη συσκευη υποστηριξης ατομων με κινητικα προβλήματα που εφτιαξαν!!
Με τη ΓΕΝΙΑ και τα ΜΥΑΛΑ δηλαδη που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;