Όργιο φημών: Ποιον στηρίζει ο Νίκος Παππάς για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς δεν θα είχε αντίρρηση να εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbeast.gr.

Πηγές που επικαλείται το σχετικό ρεπορτάζ εξηγούν τη στήριξη του Νίκου Παππάς στον Παύλο Πολάκη στη λογική ότι είχαν πάντα καλές σχέσεις Παππάς – Πολάκης και το βασικότερο είναι η επόμενη μέρα. Εάν εκλεγεί ο Πολάκης, ο Ν. Παππάς, αν και θα το διαψεύσει πως τον στηρίζει, θα έχει καλύτερη τύχη παρά με τους «87» που τον έχουν στην μπούκα, διότι στήριζε τον Κασσελάκη επί πάρα πολλούς μήνες και στο προηγούμενο συνέδριο του περασμένου Φεβρουαρίου του είχαν δώσει σανίδα σωτηρίας με τον Σ. Φάμελλο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.