Όργιο φημών και σάλος: «Η Βούλα Κεχαγιά θα έχει την τύχη της Πόπης Τσαπανίδου»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, την οποία από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν βολέψει στην εφημερίδα “Αυγή”, θα είναι η νέα εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μέχρι τις ευρωεκλογές και βλέπουμε), αφού η Δώρα Αυγέρη θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη, αλλά προσεχώς αναμένονται αντιδράσεις εντός κι εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα λένε: “Η Βούλα Κεχαγιά θα έχει την τύχη της Πόπης Τσαπανίδου”. Να θυμίσω πως η Πόπη Τσαπανίδου είχε καταγγείλει πόλεμο εκ των έσω. Λέτε να επιφυλάσσουν την ίδια τύχη – κάποιοι – και στη Βούλα Κεχαγιά. Και τι θυμίζουν; “Την Κεχαγιά την κατηγορούσαν στα κανάλια ως ντοντούκα του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνη αντιδρούσε. Σαν την Πόπη Τσαπανίδου που έλεγε ότι η δημοσιογραφία είναι ασυμβίβαστη με την ενασχόληση με την πολιτική”.

Είναι συγκρίσιμα μεγέθη, όμως, οι δύο δημοσιογράφοι; Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν πιο λαμπερή και πιο αναγνωρίσιμη από την Βούλα Κεχαγιά. Και κάτι ακόμη: Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν εκπρόσωπος σε ένα μεγάλο κόμμα που διεκδίκησε, έστω κι αν συνετρίβη, την εξουσία. Η Βούλα Κεχαγιά είναι εκπρόσωπος σε ένα μικρό κόμμα, το οποίο στις ευρωεκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα καταγράψει μονοψήφια ποσοστά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...