Όργιο φημών για την υγεία του Σωκράτη Κόκκαλη – Τι πραγματικά συμβαίνει

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν τουλάχιστον από δύο χρηματιστηριακές έκαναν λόγο για πρόβλημα υγείας του Σωκράτη Κόκκαλη.

Η φήμη κυκλοφόρησε αστραπιαία στην αγορά με αποτέλεσμα να παρασυρθούν επενδυτές σε πωλήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή να γράψει χαμηλό στα 2,92 ευρώ με απώλειες κοντά στο 7%.

Δείτε τι αποκαλύπτει ο Νίκος Καρούντζος στο bankingnews.gr

Ανοιχτές εντολές πώλησης στη μετοχή της Ιντρακόμ εκδηλώθηκαν γύρω στις 3 και 15 το μεσημέρι ενώ ταυτόχρονα φήμες που κυκλοφόρησαν τουλάχιστον από δύο χρηματιστηριακές που είναι σε γνώση του ΒΝ έκαναν λόγο για πρόβλημα υγείας του Σωκράτη Κόκκαλη.
Η φήμη κυκλοφόρησε αστραπιαία στην αγορά με αποτέλεσμα να παρασυρθούν επενδυτές σε πωλήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή να γράψει χαμηλό στα 2,92 ευρώ με απώλειες κοντά στο 7%.
Ωστόσο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του ΒΝ τέτοιο θέμα δεν υφίσταται και όλη η φιλολογία στήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Σ Κόκκαλη χθες σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο προκειμένου να πραγματοποιήσει το ετήσιο καθιερωμένο check up.
Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος και βασικός μέτοχος του ομίλου Ιντρακόμ χαίρει άκρας υγείας.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παιγνίδι με τις μετοχές του ομίλου και υποτιμητική κερδοσκοπία.
Το ζήτημα είναι όμως ότι εμπλέκονται υποτίθεται σοβαρές και μεγάλες χρηματιστηριακές άγνωστο για ποιο λόγο και σκοπιμότητα.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν γιατί τα επιτρέπει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που δεν κάνει σοβαρούς ελέγχους.

Σημειώνεται ότι η μετοχή μετά τον «βομβαρδισμό» ανοικτών πωλήσεων ανέκαμψε και στις 4 κινείτο ελαφρώς υψηλότερα των 3 ευρώ καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 3%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;