Χυδαίες εκφράσεις από τον Βασίλη Στίγκα στη Βουλή: «Θα απολογηθούμε γιατί είμαστε εκείνοι που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;»

Χυδαίά ομοφοβία από τον Βασίλη Στίγκα στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών χρησιμοποίησε απαράδεκτες εκφράσεις για να διατυπώσει την αντίθεσή του με την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την ισότητα στο γάμο.

«Σε λίγο θα νιώθουμε ενοχές οι στρέιτ. Θα απολογηθούμε γιατί είμαστε εκείνοι που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;», ήταν μια από τις προκλητικές και πρωτοφανείς εκφράσεις που ανέφερε, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Ο αντιπρόεδρος του Σώματος Γιώργος Γεωργαντάς του ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι το οποίο έπραξε κατά το ήμισυ.

Ο Βασίλης Στίγκας αποκάλεσε επιπλέον τον ΣΥΡΙΖΑ «κόμμα τρανς», ενώ επικαλούμενος τον συγγραφέα Σαράντο Καργάκο, είπε, από το βήμα της Βουλής, πως «ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης της χώρας μας», πυροδοτώντας νέο γύρο έντασης.

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ του θύμισε ότι βρίσκεται στον προθάλαμο της Δικαιοσύνης, ενώ την καταδίκη των λεγομένων Στίγκα ζήτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος από τη Νέα Αριστερά, λέγοντας πως πρέπει «να είναι καθαρό ότι υπάρχει μέτωπο από όλους μας όταν ακούγονται τέτοια πράγματα».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...