Χριστοδουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να εκφράσουν σε ρόλο πρωταγωνιστή απέναντι στη ΝΔ και την πολιτική της

«Απέναντι στη ΝΔ και την πολιτική της, θα απαντήσουμε με τις θέσεις, την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες μας. Αυτές που, κυρίαρχα, μόνο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να εκφράσουν σε ρόλο πρωταγωνιστή», τόνισε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, βουλευτής του ΠΣΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στην συζήτηση με τον Δ. Τεμπονέρα και την Εφη Αχτσιόγλου για το ποιός μπορεί να σταθεί απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε ότι «το ζητούμενο είναι να ξαναβάλουμε την πολιτική στο επίκεντρο. Να υπερασπιστούμε με αυτοπεποίθηση τις ιδέες μας. Να μη μασάμε στο bullying της νεοδεξιάς για αυτές, αλλά και να μην αεροβατούμε σε εμμονές του παρελθόντος».

Επισήμανε ακόμη οτι «είναι αναγκαίο να επιδιώξουμε πολιτικές διεργασίες σε επίπεδο κοινωνικής βάσης, από τα «κάτω», στην αυτοδιοίκηση, στους μαζικούς χώρους, στα συνδικάτα, στο κοινοβούλιο. Δεν συζητάμε για συγκολλήσεις κομμάτων, για συνενώσεις κορυφής, για συνεννοήσεις πίσω από κλειστές πόρτες ή σε σκοτεινούς διαδρόμους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ