Χοντρό σκηνικό: «Πλακώθηκαν» άσχημα ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη – Αποχώρησαν 8 κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σε σύγκρουση με την Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη του κόμματος.

Η Όλγα Γεροβασίλη και ο Σωκράτης Φάμελλος είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν είναι σωστό να διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ημέρα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο Γιάννης Ραγκούσης του ζήτησε τις καταστατικές αλλαγές που θέλει να κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε και πάλι και σε έντονους τόνους και είπε πως όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Δεν γίνεται να έχει αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή την ημερομηνία του Συνεδρίου, να έχει συμφωνήσει η Πολιτική Γραμματεία και αυθαίρετα εμείς να θέλουμε να αλλάξουμε την ημερομηνία. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαρτάται από τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Και εν πάση περιπτώσει όποιος δεν θέλει να είναι εδώ να φύγει», είπε σε υψηλούς τόνους.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη να φεύγει για λίγη ώρα και να επιστρέφει λίγο αργότερα, μιλώντας με ήπιο τόνο και είπε πως «πρέπει να δουλέψουμε μαζί όλοι για τη δημιουργία του συνεδρίου, πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποχώρησαν οι 8 διαφωνούντες από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Νίκος Παππάς του είχε ζητήσει να ανακαλέσει.

Ανάμεσα σε αυτούς που αποχώρησαν ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου